Friday, January 4, 2013

Persiapan Perkahwinan - || pakej perkahwinan ||

Assalammualaikum...

Salam Tahun Baru 2013 wahai sahabat2ku...semoga tahun ini akan menjadi tahun yang paling indah dalam hidup kalian...jika anda menghadapi dugaan di awal tahun ini, berdoala semoga di sebalik dugaan itu ada hikmahnya tersendiri...

Okeh, berbalik kepada tajuk di atas itu, saya nak beri anda lagi website2 menarik yang boleh anda cuci mata sambil memilih mana satu yang berkenan di hati...Biasala dah masuk tahun baru ini, memang saya giat untuk mencari persiapan perkahwinan untuk diri saya jugak..so, mari kita cari sama2 yer kawan2...

1) Kad Kahwin 
    - saya suka yang ada byk promotion..he he..sila klik kat SINI yer...

2) Katering
    - saya lebih suka masak sendiri...tapi kalau nak pilihan lain, boleh tgk kat SINI..

3) Kanopi dan Kerusi Meja
   - bestnya tgk kanopi yanga da scallop cantik2..i like...untuk pelbagai pilihan boleh cari di SINI..

4) Perunding Perkahwinan
   - Kalau korang ada budget lebih..boleh usha perunding perkahwinan kat SINI yer kawan2...

5) Andaman
   - Of course kena ada andaman untuk sesiapa yang xpandai make up macam saya...hehehe..INI link nya..

6) Fotografi Perkahwinan
  - Saya punya majlis sangat jimat...semuanya rasa nak wat sendiri..sebab takde budget..so apa saya lakukan, saya just upah org tangkap gambar kami je waktu majlis nanti then tang editing saya nak wat sendiri...saya cuma guna software untuk album gambar sedia ada jek..senang dan boleh tahan senang untuk kita buat sendiri...selalunya saya guna PIXAJOY atau PHOTOBOOK M'SIA..

Rasanya dah cukup kot...kalau tak puas hati lagi nak cari benda lain untuk perkahwinan...boleh klik SINI..

Thanks all..
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space