Thursday, December 17, 2009

++CoOkie jar++

seronok hati tatkala mendengar lagu neh..seyes best..ntahla ape yg menariknya..xtgk lirik lagi dah suka..ha..maybe sbb dia punyer melOdi la kot..huhu..oklah..memula meh kaji dia nyer lirik..

Gym Class Heroes - Cookie Jar
Gym class heroes…
[The Dream:]
Radiokilla killa

[Travis:]
Hahaha You know what it is
Gym class heroes, the dream
It’s hard to look innocent when I got cookie crumbs all over my face

[Chorus:]
[The Dream:]
I like girls
They like me
They look so good
In they satin jeans
Told you to be the one
And my only
I want be faithful
But I can’t keep my hands out the cookie jar

[Travis:]
My hands, my hands, my ha uh my hands
Can’t keep my hands, my hands, my, my, my
Can’t keep my hands, my hands, my, my, my
Can’t keep my hands, my hands my hands out the cookie jar.

[Travis:]
You see I got this problem
I need help tryna solve it
Cause meeting after meeting and I’m still a cookie-holic You can hide em, Imma find them, on the counter, in the closet
And I’ll say I ain’t do it with my face covered in chocolate
My girl be setting booby traps
To catch me eating Scooby snacks
I left crumbs in the bed once
But I told her I was through with that
She still don’t be believing me
And I guess that I’m cool with that
But I got a sweet tooth, that’ll never come loose
And the truth of the matter is.

[Chorus]

[Travis:]
I got a thing for Milano, Biscotti Italianos
And I never turn down some Oreos if you got those
Butter Pecan Puerto Rican,
Or them Oatmeal Raisin Asians.
Hazelnut Brazilians,
Macadamia Caucasians,
Double stuffed or thin mint
It don’t matter you getting it
Cause I got a sweet tooth that’ll never come loose
And the fact of the matter is.

[Chorus]

[Travis:]
I’m a monster for these cookies
I’m a beast for they treats
An animal for they crackers
Head to feet they so damn sweet
Can’t keep my hands, my hands, my ha-uh my
Can’t keep my hands, my hands, my hands out the cookie jar.

[Travis:]
And there you have it haha
I tried my best
I went to cookie anonymous
I guess I’m a failure
I can’t seem to keep 
my damn hands out the cookie jar but,
It is what it is
 

hahaha~cookie jar~
 
notakaki: ha nk dgr lagu dia fina dah letak kat playlist..jom dgr!

Tuesday, December 8, 2009

++beriadah sambil beramal++

hye~cerita kedai kopi akan bermula..heheh~kali neh info mengenai aktiviti fina selepas exam.(ceh exam pon belum dok sibuk nak pegi jln2)muahahah..standardla..utk melepaskan tekanan..kenala ada aktiviti yg bole melegakan perasaan...

bermula 18, 19 dan 20 disember nnti fina akan travel ke batu layar, bandar penawar, kota tinggi semestinya JOHOR!! i love jOhor.always and forever.bila balik atau bercerita atau berfikir psl negeri jhr, semestinya hati akan berbunga2 dgn mekarnya..heheheh~maybe sbb fina bersekolah dijhr hampir selama 8 tahun so hati neh mmg dah xleh nak ubah lagi dgn suasana jhr. in fact, bila fina dah masuk ke bumi jhr, serta merta terasa udara yg dihirup waktu itu amat nyamannnnnnnnnnnn skali. seyes beb! xtipu punya..seronok tau..kemudian perasaan sebak dan terharu mesti akan hadir dalam dada seolah2 dah lama x balik ke kangpung halaman...mulala nak emo!huhuhu..

honestly, fina lebih tenang berada di jhr berbanding di kuala lumpur..hasrat fina ape tau..nak KAWIN ngan org jhr, MENGHABISKAN hari tua di jhr, ada RUMAH di jhr, dan lain2 lagi..hehehe..impian syahidah gitu~hahahha,(ingat illyana jer ada impian?)hehehe,,

berbalik pada aktiviti fina nnti..nehla segala info nya...

komunititi Chattersbrotherbob 

akan mengadakan gathering buat kali ke-6 pada 18hb hingga 20hb Disember 2009 di Batu Layar Beach Resort ,Bandar Penawar Kota Tinggi , Johor .Program yang bertemakan Beriadah Sambil Beramal ini akan berlangsung  selama 3 hari 2 malam dan bayaran RM100 akan dikenakan untuk pakej yang sediakan. Gathering pada kali ini mempunyai sedikit kelainan, iaitu berhibur sambil beramal. Beramal disini bermaksud melakukan gotong royong dan bersedekah.
Pakej2 yang kami sediakan adalah seperti berikut:-
Penginapan
Makan dan Minum
Sukaneka
Ceramah Motivasi dari DSP Haji Radin Samsudin - Timbalan Ketua Polis Daerah Kluang
Gotong-royong
Karaoke
BBQ
Sijil Penyertaan
Goodies
for more info just klik----->> www.chattersbrotherbob.webs.com

Monday, December 7, 2009

++can u do me a favOur?++

salam all...
berita terkini! 16 december 2009 akan datang nnti fina ada exam..ACCA Paper P3..cuak la...seyes...
so, harapan fina, kOrang leh tlg dOakan kejayaan fina nnti yer~
mari sebut bersama saya...

"Ya ALLAh, kau permudahkan dan berikanlah ketenangan untuk syahidah agar dia dapat menjawab soalan peperiksaan dengan cemerlang dan yang terbaik.."

thanks all~ may GOD bless u all~



Friday, December 4, 2009

++hanya sekali..++

erp~hanya sekali ini saja aku dapat mencuri masa untuk berblOgging..adOi..masa itu memang sgt laju berjalan..sampai kan terasa seminggu tu hanya ada 4 ari saja..tetiba dah masuk minggu depannya..kata org kiamat sudah dekat..yeke? ntahla..cuma mempercayai hari kiamat adalah salah satu rukun iman dan ianya mampu menginsafkan seseorang termasuk aku...

okeh, atas tu mukadimah jek.sebenarnya nak citer psl lirik ini dan juga lagunya..sedap wehh~rupanya penyanyi asalnya adalah kumpulan IDEAL SISTER cuma dinyanyikan semula oleh FEMININ..lagu lama la bang oi~muahaha..okeh..enjOy the lirik and the video taken from yOutube..

* Hanya Sekali *

Sekali janji ku lafazkan
Akan ku kotakan
Walaupun dihalang
Sekali ku lafazkan
Kata cinta
Takkan ku permainkan

Sekali di dalam hidupku
Kurasakan cinta
Yang suci sejati
Sekali hanyalah sekali ini
Tiada lagi tukar ganti

Sehari ku rasa setahun
Jika tiada kasihmu
Jika kau pergi jauh
Perasaanku akan terganggu
Hanyalah kau seorang
Mengubat hati rinduku

Tiada bandingan di dunia
Yang sama semurni
Cinta yang kau beri
Sekali kau beri
Sekali ku katakan sekali lagi
Cintaku hanya sekali



daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~
 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space