Thursday, June 6, 2013

persiapan perkahwinan - || HIV Test ||

sumber: encik google
Salam...

Kalau ikut kiraan dari tarikh hari ini, lagi 93 hari sahaja tarikh akad nikah aku..
dan aku sebenarnya tak buat lagi HIV test nih..masing2 sibuk dengan benda lain...
tunang aku pon belum pi balik kg ambik surat kebenaran berkahwin since kitorg akan bernikah di ampang...

InsyaAllah segalanya berjalan lancar since Tok kadi tu kawan ayah aku..hikhik..so xdela risau sgt...
Berbalik semula ke cerita HIV test nih, sebenarnya aku jugak tak pasti HIV test nih valid berapa lama..
hahahaha...kejap aku gugel ada yg kata 3 bulan..tp ada gak kata 6 bulan...hahaha..apa2 la...aku ingat nak wat akhir bulan 6 ni...

sape2 yang nak wat HIV Test kat lembah klang ni, aku dah sediakan senarai klinik yg ada sediakan khidmat ni....check it out..

Senarai Klinik Kesihatan Kerajaan di Wilayah Persekutuan - Ujian HIV
Setiap Isnin – Jumaat : 8.30 pagi – 3.30 petang
Senarai Klinik Kesihatan Kerajaan (Ujian HIV)

No. Tel
Klinik Kesihatan Hospital Kuala Lumpur
03 2615 5752
Klinik Kesihatan Putrajaya, No. 1 Jalan Presint 9E, Putrajaya
03 8888 3057
Poliklinik Komuniti Tanglin, Jalan Cenderasari, KL
03 2698 3311
Klinik Kesihatan Cheras Baru, Jln 16, Kg Cheras Baru Off Jln Kuari KL
03 4294 6114
Klinik Kesihatan Batu, Batu 4 1/2 Jalan Ipoh, KL
03 6257 3355
Klinik Kesihatan Petaling Bahagia, Batu 6, Jln Puchong, KL
03 7782 9355
Klinik Kesihatan Dato'Keramat, Jln Jelatek, Dato' Keramat, KL
03 4527 3333
Klinik Kesihatan Kampung Pandan, Jln Kg Pandan, KL
03 9281 0272
Klinik Kesihatan Pantai, Bangsar, Blok C, Wisma Goshen, Plaza Pantai Off, Jalan Pantai Baru, KL
03 2288 1071
Klinik Kesihatan Jinjang, No. 2 Jalan 4/16, Jinjang Utara Tambahan, KL
03 6258 3355
Klinik Kesihatan Setapak, No 26/28, Jln 9/23, Medan Makmur, Setapak, KL
03 4042 7557
Klinik Kesihatan Sungai Besi, Jln Besar, Sungai Besi, KL
03 9058 5464
Klinik Kesihatan Bandar Tun Razak, No. 16 & 18 Jalan Jujur 3, Bandar Tun Razak, KL
03 9171 3333
Klinik Kesihatan Sentul, 189, Jalan Perhentian Off Jalan Hj Salleh, Sentul KL
03 4042 7557

Senarai Klinik Kesihatan Kerajaan Negeri Selangor – Ujian HIV
Setiap Isnin – Jumaat : 2.00 – 4.00 ptg
Daerah Klang
No. Tel
Daerah Hulu Langat
No. Tel
Kapar
03 3250 8355
Semenyih
03 8723 8355
Meru
03 3392 1355
Batu 9, Cheras
03 9075 8046
Pandamaran
03 3165 8770
Beranang
03 8766 7577
Pulau Ketam
03 3110 4206
Batu 14 Hulu Langat
03 9021 1414
Pulau Indah
03 3101 2035
Ampang
03 4292 3332
Pelabuhan Klang
03 3165 8459
Kajang
03 8739 5764
Bukit Kuda
03 3348 8174
Bdr Baru Bangi
03 8925 8707
Aneka Klang
03 3374 8019
Bdr Seri Putra
03 8925 8518
Klang
03 3371 8025
Cheras Baru
03 4297 5853
Kampung Pandan
03 9284 7881
Daerah Kuala Langat
No. Tel
Daerah Hulu
No. Tel
Banting
03 3187 1333
Kuala Kubu Bharu
03 6064 1257
Sijangkang
03 3122 6686
Ulu Yam Bharu
03 6075 1261
Telok Datok
03 3187 1117
Soeharto
03 6046 1003
Kanchong Darat
03 3187 1934
Rasa
03 6057 3264
Tanjung Sepat
033197 2880
Kalumpang
03 6049 1426
Tlok Panglima Garang
03 3122 7433
Serendah
03 6081 2500
Jenjarom
03 3191 3066
Selisek
05 454 1352
Bukit Changgang
03 3149 1355
Bandar
03 3120 1333
Daerah Gombak
No. Tel
Sabak Bernam
No. Tel
Rawang
03 6091 9055
Sungai Besar
03 3224 1358
Kuang
03 6037 1355
Sekinchan
03 3241 0331
Batu Arang
03 6035 2287
Badan Terap
03 3215 2722
AU2
03 4257 9466
Parit Baru
03 3213 6223
Selayang Baru
03 6187 8564
Sungai Air Tawar
03 3213 6227
Taman Kenanga
03 6187 3039
Sabak Bernam
03 3216 1355
Taman Ehsan
03 6272 7471
Sungai Buloh
03 6157 6775
Daerah Kuala
No. Tel
Daerah Petaling
No. Tel
Tanjung Karang
03 3269 8355
Puchong
03 8061 1814
Kuala
03 3289 1142
Seri Kembangan
03 8945 5929
Jeram
03 3264 7075
Shah Alam
03 5518 6531

1 comment:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space