Friday, June 7, 2013

sekiranya ia ada..KAU munculkanlah...

salam...
ceh2...tajuk saja jek macam ayat novel..mukadimah sangat..hehehe
hari ini hari jumaat..jadi hari ini aku rehat lama..pukul 12.15pm hingga 2.45 pm...
biasala sekarang dah convert jadi orang government...bila dah rehat lama, ape lagi projek berjalan2 ke kuala lumpur mencari kain bermula...aku ajak mak aku...tp kesian jugak nak ajak mak sebab kaki mak sakit..berjalan lama dah letih..puas aku suh mak gi klinik..haram xmau..katanya doktor asik marah dia..ayah aku sibukla..macam2la...aku offer nak hantar xmau pula...
mak oh mak...harap2 segala penyakit mak Allah sembuhkan la cepat2...sebab mak belum lagi timang cucu dari aku..hikhik..gedih nak ada anak aku nih..hahahaha

shopping punya shopping xsedar dah time balik...geram pulak nih apa yg dicari xde..seb baik la kain untuk family aku pakai time aku kahwin nanti jumpa..siap beli kain untuk bertandang sekali...melayang rm248...
aku bukan ada cash pon..aku cakap ngan mak aku nak pakai kedit kad...hehe..aku ckp lagi kalau ayah aku tau mesti kena marah..hahaha..mak aku pulak baik punya back up..xpela..ada rezeki lebih nanti bayarla...
hahaha...

bestnya la kalau rezeki nak membayar keperluan nak berkahwin tu senang datang....aku memang memang memang memang memang dan memang memerlukannya sangat....selain dari aku berusaha kerja part time sana sini..aku jugak banyak berdoa...nak buat solat dhuha tapi masa amat mencemburui...penah jugak aku curik2..tp xsempat jugak..gagal disitu...hehe...ni aku nak kongsi doa yang latest aku jumpa sampai aku rasa nih memang untuk org desperate nak rezeki lebih ni...aku siap letak kat dekstop komputer ofis aku lagi...hari2 baca..hahaha

simply read it guys...insyaAllah, Allah akan mendengar dan memakbulkannya...aamiinnnn...

sumber: encik google tersayang..muahmuah..hahaha




1 comment:

Asa Loan Savings LENDING LTD said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space